Bc. Tereza Nedvědová

Bakalářská práce

Zdravé stravování v současné společnosti

Healthy Dining in the Current Society
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdravé životosprávy a specifika stravování jedinců s různými dietami a potravinovými intolerancemi. Zdravé stravování v dnešním světě začíná růst na popularitě, avšak jen málokdo tuší, co se pod tímto pojmem skrývá. Cílem je identifikovat specifika ve stravování vybraných skupin osob se zaměřením na vybrané typy diet a intolerancí jedinců. Dotazník …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the issue of healthy lifestyle and specifics of eating of individuals with different diets and food intolerances. Healthy eating is starting to grow in popularity in today's world, but few people know what is hidden under this term. The aim is to identify the specifics in the diet of selected groups of people, focusing on selected types of diets and food intolerances …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/gzi5y/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví