Ing. Zdeněk Klim

Bakalářská práce

Franchising: Zapa Bar

Franchising: Zapa Bar
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce je vybudování další franchisy Zapa Baru. Na začátku vám představím franchising jako takový, jeho charakteristiku a časový horizont, kdy se zhruba začal prosazovat na českém trhu. Dalším krokem bude zaměření na franchising v gastronomii. Na to, kdo první vstoupil na česky trh, dále pak představím další značky, které se uplatnili na našem trhu a to jak české tak i zahraniční …více
Abstract:
The point of my bachelor work is to raise another franchisy of the Zapa Bar. First I will introduce franchising in itself, its characterization and the interval, when it approximately began to appear on the Czech sale. As a next step, I will focus on the franchising in gastronomy; e. g who was the first on the Czech sale. Then, I will introduce other marks which asserted on our sale, czech ones as …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 1. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 2. 2010
  • Vedoucí: Ing. Petr Vaškovic
  • Oponent: Ing. Václav Hronek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance