Pavlína CHMELAŘOVÁ

Bakalářská práce

Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů

Food safety knowledge by food handlers
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Práce byla rozdělena na dvě části. První část - teoretická, se zabývala platnou právní úpravou, která stanovuje pravidla a povinnosti pro stravovací provozy a jejich zaměstnance. Dále v ní najdeme vysvětlené základní pojmy související s danou problematikou. Součástí teoretické části …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of hygiene minimum for food handlers. The thesis was divided into two parts. The first part, theoretical, dealt with the valid legislation, which sets rules and obligations for catering operations and their employees. In addition, we find the explained basic concepts related to the issue. The theoretical part also includes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2020
  • Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CHMELAŘOVÁ, Pavlína. Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta