Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů – Pavlína CHMELAŘOVÁ
Pavlína CHMELAŘOVÁ
Bakalářská práce
Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů
Food safety knowledge by food handlers
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Práce byla rozdělena na dvě části. První část - teoretická, se zabývala platnou právní úpravou, která stanovuje pravidla a povinnosti pro stravovací provozy a jejich zaměstnance. Dále v ní najdeme vysvětlené základní pojmy související s danou problematikou. Součástí teoretické části …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of hygiene minimum for food handlers. The thesis was divided into two parts. The first part, theoretical, dealt with the valid legislation, which sets rules and obligations for catering operations and their employees. In addition, we find the explained basic concepts related to the issue. The theoretical part also includes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 6. 2020
- Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CHMELAŘOVÁ, Pavlína. Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Faktory ovlivňující dodržování zásad osobní hygieny
Barbora TUNKOVÁ -
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
Pavlína ŠIMÍKOVÁ -
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Jakub KOTŮLEK -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ