Životní styl a vliv stravování na středoškolskou mládež – Bc. Milena Dvořáková
Bc. Milena Dvořáková
Master's thesis
Životní styl a vliv stravování na středoškolskou mládež
Lifestyle and influence of eating on high school youth
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na životní styl středoškolské mládeže v Praze, se zaměřením na stravování. Respondenti jsou žáci Střední školy gastronomické hotelové v Praze, tedy adolescenti ve věku 16-18 let, obor Kuchař – číšník, který je ukončen státní závěrečnou zkouškou. Druhou skupinou jsou respondenti, také ve věku 16-18 let, z oboru Gastronomie, který je ukončen státní maturitní zkouškou. Teoretická …moreAbstract:
The aim of this diploma thesis is the lifestyle of the secondary school students of gastronomy in Prague. The responders are the students of Secondary School of Gastronomy and Hotel Industry Ltd. in Prague, teenagers of the age of 16-18 years, branch Cook-waiter, ended with state leaving exam. The second group is made from the responders of the same age from the branch Gastronomy, ended with state …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 4. 2018
Identifier:
https://is.muni.cz/th/krnyj/
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2018
- Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Reader: PhDr. Mgr. Monika Bortlíková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Kristýna Vondrovská -
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Nicole Petružálková -
Digitální nomádství jako životní styl, fenomén dnešní moderní doby
Julie SALABOVÁ -
Zdravý životní styl v mateřské škole
Ivana TOVAČOVSKÁ -
Využití moderních prostředků informatiky pro propagaci centra pro zdravý životní styl
Kristýna Hasilíková -
Školní jídelny v 21.století, přežitek nebo potřebná služba
Libuše Šílová -
Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny
Kryštof ILLE