Životní styl a vliv stravování na středoškolskou mládež – Bc. Milena Dvořáková
Bc. Milena Dvořáková
Diplomová práce
Životní styl a vliv stravování na středoškolskou mládež
Lifestyle and influence of eating on high school youth
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na životní styl středoškolské mládeže v Praze, se zaměřením na stravování. Respondenti jsou žáci Střední školy gastronomické hotelové v Praze, tedy adolescenti ve věku 16-18 let, obor Kuchař – číšník, který je ukončen státní závěrečnou zkouškou. Druhou skupinou jsou respondenti, také ve věku 16-18 let, z oboru Gastronomie, který je ukončen státní maturitní zkouškou. Teoretická …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is the lifestyle of the secondary school students of gastronomy in Prague. The responders are the students of Secondary School of Gastronomy and Hotel Industry Ltd. in Prague, teenagers of the age of 16-18 years, branch Cook-waiter, ended with state leaving exam. The second group is made from the responders of the same age from the branch Gastronomy, ended with state …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/krnyj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2018
- Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Mgr. Monika Bortlíková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Kristýna Vondrovská -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Nicole Petružálková -
Digitální nomádství jako životní styl, fenomén dnešní moderní doby
Julie SALABOVÁ -
Zdravý životní styl v mateřské škole
Ivana TOVAČOVSKÁ -
Využití moderních prostředků informatiky pro propagaci centra pro zdravý životní styl
Kristýna Hasilíková -
Školní jídelny v 21.století, přežitek nebo potřebná služba
Libuše Šílová -
Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny
Kryštof ILLE