Jana ONDRUŠOVÁ

Bakalářská práce

Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

Modern method of conservation of fruit and vegetable
Anotace:
Ovoce a zelenina jsou pro lidskou výživu nepostradatelné. Tato práce je zaměřena na roz-dělení ovoce a zeleniny a jejich chemického složení. Nejexponovanějšími metodami kon-zervace ovoce a zeleniny se zaměřením na moderní metody, jejichž cílem je co nejšetrnějším způsobem prodloužit uchovatelnost v nejpřirozenějším stavu. A popis jednotlivých konzervárenských výrobků ovoce a zeleniny.
Abstract:
Fruit and vegetables are for human noutrishment indispensable. In this thesis I have fo-cused on splits of fruits and vegetables and their chemical composition. Most exposed me-thods of conservation fruit and vegetable with focus on modern methods which target is using most gentle way to improve their keeping them in the most natural condition. And description of canning product of fruit and vegetables
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22711

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2011
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ONDRUŠOVÁ, Jana. Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe