Bc. Andrea Nekvindová

Master's thesis

Analýza italské gastronomie v České republice

Analysis of Italian gastronomy in the Czech Republic
Abstract:
Anotace Práce ukazuje rozdíly mezi kuchyní v Itálii a vařením v italských restauracích v ČR a úroveň jejich přizpůsobení se zákazníkům. Zároveň zkoumá chutě a vkus českých zákazníků a popisuje charakteristiku úspěšných italských restaurací v ČR. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první poskytuje přehled italské kuchyně včetně regionálních charakteristik, typických ingrediencí a tradičních receptur …more
Abstract:
Annotation The theses points at the differences between real Italian cuisine and cooking in Italian restaurants in the CR and the extent to which they adjust to Czech customers. It also enquires into their customers‘ tastes and describes typical qualities of successful Italian restaurants in the CR.The thesis is divided into three parts, the first of which provides an outline of the Italian cuisine …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2013
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Pavla Burešová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management