Bc. Vroblová Vroblová

Bachelor's thesis

Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku

Gourmet tourism in the Brno region
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá popisem Gurmánského cestovního ruchu na Brněnsku. Cílem bakalářské práce je popsat gastronomii v regionu Brněnsko, tradiční regionální pokrmy, potraviny, nápoje, původní suroviny, regionální výrobky spojené s gastronomií. Práce se věnuje turistickým atraktivitám spojeným se stolováním, konzumací, gastronomickým zážitkům a gastronomickým zařízením s odkazem na kulinární dědictví …viac
Abstract:
The bachelor thesis deals with the description of Gourmet tourism in Brno. The aim of the bachelor thesis is to describe gastronomy in the Brno region, traditional regional dishes, food, drinks, original raw materials, regional products associated with gastronomy. The thesis is devoted to tourist attractions associated with dining, consumption, gastronomic experiences and gastronomic facilities with …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/fe1l5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2022
  • Vedúci: Mgr. Alexandr Burda
  • Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Silesian University in Opava

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism