Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku – Bc. Vroblová Vroblová
Bc. Vroblová Vroblová
Bachelor's thesis
Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
Gourmet tourism in the Brno region
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá popisem Gurmánského cestovního ruchu na Brněnsku. Cílem bakalářské práce je popsat gastronomii v regionu Brněnsko, tradiční regionální pokrmy, potraviny, nápoje, původní suroviny, regionální výrobky spojené s gastronomií. Práce se věnuje turistickým atraktivitám spojeným se stolováním, konzumací, gastronomickým zážitkům a gastronomickým zařízením s odkazem na kulinární dědictví …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with the description of Gourmet tourism in Brno. The aim of the bachelor thesis is to describe gastronomy in the Brno region, traditional regional dishes, food, drinks, original raw materials, regional products associated with gastronomy. The thesis is devoted to tourist attractions associated with dining, consumption, gastronomic experiences and gastronomic facilities with …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/fe1l5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2022
- Vedúci: Mgr. Alexandr Burda
- Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Práce na příbuzné téma
-
Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
Janušová Janušová -
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
Nikola Janíková -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Norbert Gerec -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Slow Food očima reportéra (Televizní publicistická reportáž)
Pavel Bláha -
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
Tomáš Parák