Bc. Vroblová Vroblová

Bakalářská práce

Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku

Gourmet tourism in the Brno region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá popisem Gurmánského cestovního ruchu na Brněnsku. Cílem bakalářské práce je popsat gastronomii v regionu Brněnsko, tradiční regionální pokrmy, potraviny, nápoje, původní suroviny, regionální výrobky spojené s gastronomií. Práce se věnuje turistickým atraktivitám spojeným se stolováním, konzumací, gastronomickým zážitkům a gastronomickým zařízením s odkazem na kulinární dědictví …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the description of Gourmet tourism in Brno. The aim of the bachelor thesis is to describe gastronomy in the Brno region, traditional regional dishes, food, drinks, original raw materials, regional products associated with gastronomy. The thesis is devoted to tourist attractions associated with dining, consumption, gastronomic experiences and gastronomic facilities with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/fe1l5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Alexandr Burda
  • Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus