Bc. Vroblová Vroblová
Bachelor's thesis
Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
Gourmet tourism in the Brno region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá popisem Gurmánského cestovního ruchu na Brněnsku. Cílem bakalářské práce je popsat gastronomii v regionu Brněnsko, tradiční regionální pokrmy, potraviny, nápoje, původní suroviny, regionální výrobky spojené s gastronomií. Práce se věnuje turistickým atraktivitám spojeným se stolováním, konzumací, gastronomickým zážitkům a gastronomickým zařízením s odkazem na kulinární dědictví …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the description of Gourmet tourism in Brno. The aim of the bachelor thesis is to describe gastronomy in the Brno region, traditional regional dishes, food, drinks, original raw materials, regional products associated with gastronomy. The thesis is devoted to tourist attractions associated with dining, consumption, gastronomic experiences and gastronomic facilities with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2022
Identifier:
https://is.slu.cz/th/fe1l5/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 5. 2022
- Supervisor: Mgr. Alexandr Burda
- Reader: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Theses on a related topic
-
Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
Janušová Janušová -
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
Nikola Janíková -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Norbert Gerec -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
Tomáš Parák -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman