Bc. Mojmír ŠTANCL, DiS.

Diplomová práce

Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

Economics and technology produce of dairy products in conpeny XY
Anotace:
Diplomová práce popisuje v teoretické části mlékárenský průmysl a ekonomiku a technologii zpracování mléka. Mlékárenský průmysl je významnou složkou národního hospodářství. V praktické části jsem vypočítával konečnou cenu u jednotlivých výrobků, zdali se vyplatí, rentuje výroba při určitém množství vyráběných kusů jogurtů při šetrné a nízké pasteraci. Zjistil jsem že úspora na energiích na jeden výrobek …více
Abstract:
The thesis describes in the theoretic part the dairy industry and the economy and the tech-nology of processing milk. The dairy industry is an important component of the national economy. In the practical section, I was figuring the final price of particular products. I was also examining whether the production of yoghurts made using gentle and low pasteurizati-on is profitable. I discovered that the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14649

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTANCL, Mojmír. Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe