Bc. Lenka SEIDLOVÁ
Bachelor's thesis
Hygiena potravin
Food hygiene
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou hygieny potravin. Jsou zde popsány jednotlivé druhy kontaminace potravin a alimentární nákazy, které mohou způsobovat. Dále jsou zde řešeny kroky k udržení správné hygieny v jednotlivých fázích oběhu potravin a příslušná legislativa. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická, druhá praktická. Teoretická část je zaměřena na podrobný …moreAbstract:
This bachelor's thesis is related to food hygiene. There are certain types of food contamination and disease, described in the thesis which they could caused. There are also sketched in ways of hygiene control in food industry on national, European and international level. Bachelor's thesis is divided into 2 parts - theoretical and practical. The aim of theoretical part is to describe in details individual …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2010
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2010
- Supervisor: doc. RNDr. Jana Říhová Ambrožová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SEIDLOVÁ, Lenka. Hygiena potravin. Ústí nad Labem, 2010. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 23. 04. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředíJAN EVANGELISTA PURKYNĚ UNIVERSITY IN ÚSTÍ NAD LABEM
Faculty of the EnvironmentBachelor programme / field:
Engineering ecology / Environmental Protection in the Industry
Theses on a related topic
-
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Irena JEŘÁBKOVÁ -
Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
Petra Hoffmannová -
Rizika konzumace potravin z pohledu výskytu protozoárních parazitů
Denisa Kubínová -
Nemoci z potravin parazitárního původu
Lukáš NAVRÁTIL -
Rozbor nebezpečí mikrobiologické kontaminace výrobků v podniku na výrobu potravinářských obalů
Aneta Odrášková -
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
Tereza ELLNEROVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková -
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
Jakub MUSÁLEK