Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách – Bc. Jakub Slavkovský
Bc. Jakub Slavkovský
Diplomová práce
Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách
Comparison of nutritional values in different diets
Abstract:
The Master's dissertation is focused on comparison of nutritional values in various reduction diets. Throughout the lifetime of humanity, society has resorted to health or aesthetic problems and therefore created different diets. The theoretical part of this work is focused on summarizing terms that are closely related to reduction diets. I try to explain concepts such as diet, nutrition, energy intake …víceAbstract:
Diplomová práca je zameraná na komparáciu výživových hodnôt v rôznych redukčných diétach. Za celé obdobie existencie ľudstva sa spoločnosť uchyľuje zo zdravotných alebo estetických problémov k používaniu a vytváraniu rôznych diét. Teoretická časť tejto práce je zameraná na sumarizáciu pojmov, ktoré úzko súvisia s redukčnými diétami. Vysvetlíme pojmy ako diéta, výživa, energetický príjem, mechanizmy …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/m72hl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLAVKOVSKÝ, Jakub. \textit{Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/54imre/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Eva Baloghová -
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Radka Kuchařová -
Tuky ve stravě dětí předškolního věku
Daniela Růžičková -
Didaktické hry na vybraná chemická témata - sacharidy, tuky, bílkoviny
Nikola Kalandrová -
Tuky ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Spotřebitelské preference na trhu s oleji a tuky ve vybraném kraji
Anna Kahounová -
Nakládání s odpadními potravinářskými tuky ve vybraném regionu
Jakub Prášek