Bc. Jakub Slavkovský

Master's thesis

Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách

Comparison of nutritional values in different diets
Abstract:
The Master's dissertation is focused on comparison of nutritional values in various reduction diets. Throughout the lifetime of humanity, society has resorted to health or aesthetic problems and therefore created different diets. The theoretical part of this work is focused on summarizing terms that are closely related to reduction diets. I try to explain concepts such as diet, nutrition, energy intake …viac
Abstract:
Diplomová práca je zameraná na komparáciu výživových hodnôt v rôznych redukčných diétach. Za celé obdobie existencie ľudstva sa spoločnosť uchyľuje zo zdravotných alebo estetických problémov k používaniu a vytváraniu rôznych diét. Teoretická časť tejto práce je zameraná na sumarizáciu pojmov, ktoré úzko súvisia s redukčnými diétami. Vysvetlíme pojmy ako diéta, výživa, energetický príjem, mechanizmy …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/m72hl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2019
  • Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)