Využití umělé inteligence a robotizace v hotelnictví – Aleš Müller
Aleš Müller
Bakalářská práce
Využití umělé inteligence a robotizace v hotelnictví
Usage of artificial intelligence and robotization in hotel industry
Anotace:
Cílem bakalářské práce je poskytnutí uceleného pohledu na aktuální stav a perspektivy využívání umělé inteligence a robotizace v hotelnictví. První stať pojednává o hlavním tématu, tedy vysvětluje samotné pojmy hotelnictví, umělé inteligence a robotizace. Dále navazuje druhá část práce, ve které je představen provedený průzkum a komparační analýza vybraných hotelů. Na závěr práce jsou sestavena doporučení …víceAbstract:
The bachelor thesis aims to provide comprehensive view of the current state and perspectives of the use of artificial intelligence and robotization in hotel industry. The first part discusses the main topic, i.e. it explains the concepts of hotel industry, artificial intelligence and robotization. The second part of the work continues, in which a survey and comparative analysis of selected hotels is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/ku7ae/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Ľubica Šebová, PhD.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Artificial intelligence in Steven Spielberg's Artificial Intelligence: A.I.
Adam Klas -
Copyright protection of artificial intelligence outputs
Benedikt Vala -
Moderní technologie v ubytovacích zařízeních
Nicolette Smatanová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
NOVÉ INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE A
René Siklenka -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Rozšíření a inovace pracoviště pro automatizovanou kamerovou kontrolu
Roman Pálka