Využití umělé inteligence a robotizace v hotelnictví – Aleš Müller
Aleš Müller
Bachelor's thesis
Využití umělé inteligence a robotizace v hotelnictví
Usage of artificial intelligence and robotization in hotel industry
Abstract:
Cílem bakalářské práce je poskytnutí uceleného pohledu na aktuální stav a perspektivy využívání umělé inteligence a robotizace v hotelnictví. První stať pojednává o hlavním tématu, tedy vysvětluje samotné pojmy hotelnictví, umělé inteligence a robotizace. Dále navazuje druhá část práce, ve které je představen provedený průzkum a komparační analýza vybraných hotelů. Na závěr práce jsou sestavena doporučení …moreAbstract:
The bachelor thesis aims to provide comprehensive view of the current state and perspectives of the use of artificial intelligence and robotization in hotel industry. The first part discusses the main topic, i.e. it explains the concepts of hotel industry, artificial intelligence and robotization. The second part of the work continues, in which a survey and comparative analysis of selected hotels is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2024
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/ku7ae/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2024
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Ľubica Šebová, PhD.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MÜLLER, Aleš. \textit{Využití umělé inteligence a robotizace v hotelnictví}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2024. Available from: https://theses.cz/id/56df5t/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Theses on a related topic
-
Artificial intelligence in Steven Spielberg's Artificial Intelligence: A.I.
Adam Klas -
Copyright protection of artificial intelligence outputs
Benedikt Vala -
Moderní technologie v ubytovacích zařízeních
Nicolette Smatanová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
NOVÉ INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE A
René Siklenka -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Rozšíření a inovace pracoviště pro automatizovanou kamerovou kontrolu
Roman Pálka