Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu – Lucie Martínková
Lucie Martínková
Bachelor's thesis
Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu
Trends in eating habits and their utilization in the travel industry
Abstract:
Tématem bakalářské práce jsou stravovací trendy a jejich využití pro cestovní ruch se zaměřením na food festivaly v Královéhradeckém kraji. Cílem bakalářské práce bylo popsat a zhodnotit jak jsou vnímány stravovací trendy u návštěvníků food festivalů a zda organizátoři těchto festivalů sestavují svoji nabídku podle těchto trendů. Teoretická část práce byla zpracována na základě odborné literatury související …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2021
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB12614
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2021
- Supervisor: Mgr. Jaroslav Kacetl, Ph.D.
- Reader: Ing. Martina Pásková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MARTÍNKOVÁ, Lucie. \textit{Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2021. Available from: https://theses.cz/id/57rgsm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2021 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
Markéta Sikorová -
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Nelli Salmanova -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights