Lucie Martínková

Bachelor's thesis

Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu

Trends in eating habits and their utilization in the travel industry
Abstract:
Tématem bakalářské práce jsou stravovací trendy a jejich využití pro cestovní ruch se zaměřením na food festivaly v Královéhradeckém kraji. Cílem bakalářské práce bylo popsat a zhodnotit jak jsou vnímány stravovací trendy u návštěvníků food festivalů a zda organizátoři těchto festivalů sestavují svoji nabídku podle těchto trendů. Teoretická část práce byla zpracována na základě odborné literatury související …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2021
  • Supervisor: Mgr. Jaroslav Kacetl, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martina Pásková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2021 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové

University of Hradec Králové

Faculty of Informatics and Management

Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 57rgsm 57rgsm/4
27/5/2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.