Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu – Lucie Martínková
Lucie Martínková
Bakalářská práce
Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu
Trends in eating habits and their utilization in the travel industry
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou stravovací trendy a jejich využití pro cestovní ruch se zaměřením na food festivaly v Královéhradeckém kraji. Cílem bakalářské práce bylo popsat a zhodnotit jak jsou vnímány stravovací trendy u návštěvníků food festivalů a zda organizátoři těchto festivalů sestavují svoji nabídku podle těchto trendů. Teoretická část práce byla zpracována na základě odborné literatury související …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2021
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB12614
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
- Vedoucí: Mgr. Jaroslav Kacetl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Pásková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
Markéta Sikorová -
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Nelli Salmanova -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová
Název
Vložil
Vloženo
Práva