Lucie Bartošíková

Bachelor's thesis

Vliv skladování kávy koncovým spotřebitelem na obsah biologicky aktivních látek

The effect of coffee storage by the end consumer on the content of biologically active substances
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje obsahovým složkám kávy a změnám jejich obsahu při skladování kávy. V první části jsou uvedeny obecné charakteristiky rostliny. Následují technologické procesy při zpracování kávy, od sklizně, sušení a třídění, pražení, mletí a balení. V práci jsou porovnávány dva nejrozšířenější druhy kávovníku, Coffea arabica (Arabica) a Coffea canephora (Robusta). Další část je zaměřená …more
Abstract:
The Bachelor thesis is dedicated to the content components of coffee and changes in their content when storing coffee. The first part gives the general characteristics of the plant. This is followed by technological processes in coffee processing, from harvesting, drying and sorting, roasting, grinding and packaging. The two most widely used types of coffee plant, Coffea arabica (Arabica) and Coffea …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2022
  • Supervisor: Mgr. Olga Kryštofová, Ph.D.
  • Reader: Jan Wohlmuth, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty