Bc. Šárka Hrušková
Bachelor's thesis
Gastronomické služby v nákupních centrech
Gastronomic services in shopping centres
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami v nákupním Centru Černý Most, které se nachází v městské části Praha 9. Práce obsahuje definice týkající se samotné gastronomie, trendů v gastronomii, společného stravování a jeho forem, způsoby nabídky a definici nákupních center, včetně krátké historie. Analytická část poskytuje kompletní přehled poskytovaných stravovacích služeb Centra Černý Most …moreAbstract:
Bachelor´s thesis is focussed on gastronomic services at Centrum Černý Most, which is located in Prague 9. The work contains definitions about gastronomy, trends in gastronomy, eating in a shared manner, what functions and what norms we can be confronted with and defitions of shopping centres with short history. The analytic part of work including a complete overview of available services in Centrum …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/rnbw0/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2020
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Gastronomické služby v lázeňském městě
Martin Voldřich -
Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž
Lucia Onderčová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Kvalita gastronomických služieb v hoteloch
Filip Oľha