Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice – Lenka KUPCOVÁ
Lenka KUPCOVÁ
Bachelor's thesis
Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice
Varietes of vines and vine localities in Czech republic
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce bylo charakterizovat révu vinnou, zaměřit se na vinařské oblasti v ČR a zhodnotit vhodnost vín pro gastronomické účely. V práci je podrobně popsána také technologie výroby vína. Výsledkem práce je řada doporučení, zejména v oblasti vhodnosti použití vín z různých regionů ČR a jejich využití v gastronomii.Abstract:
The ame of my Bachelor thesis is to define vine, with focus on vine aveas in CR and valve suitabi-lity of vines for gastronomy purposes. In my work in descvibed technology of vine production in detail. The results of my work are some recommendations about suitability of using vine from various areas in CR and their using in gastronomy.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Identifier:
7710
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUPCOVÁ, Lenka. Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
Lucie Bořecká -
Kvalitativní výzkum sociálních komunit vinařů ve vinařské oblasti Morava
Barbora Dvorníková -
ODRŮDY RÉVY VINNÉ A CHARAKTERISTIKA ODRŮDOVÝCH VÍN VE VINAŘSKÉ OBLASTI JIŽNÍ MORAVA
Kristýna Wejnarová -
Gastronomie jako součást kulturního turismu
Rebeka Maria Kasapidu -
Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
Ivana KOVÁČOVÁ -
Technologie výroby a jakost sušených hroznů
Nikola Osičková -
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Radoslav Mičo -
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
Martin Štefanov