Sestavení jídelníčku jako úloha lineárního programování – Filip Havel
Filip Havel
Bakalářská práce
Sestavení jídelníčku jako úloha lineárního programování
The Creation of Menus as a Task of Linear Programming
Anotace:
Předmětem zájmu bakalářské práce je sestavit kompletní jídelníček pro lidského jedince různého pohlaví, věku, úrovně fyzické aktivity a hmotnosti na 1 až 7 dní se stálým rozložením jídel v jednotlivých dnech. Tento záměr je naformulován jako matematický model, coby základní stavební kámen pro každou úlohu lineárního programování. Jeho konstrukce zaručí, že člověk přijme v každém denním jídle optimální …víceAbstract:
The focus of this bachelor thesis is to create a dietary regimen (menu) for people of different gender, age, level of physical activity and weight for 1-7 days with a steady distribution of meals in a day. This plan is formulated with a mathematical model as the basic building block for each task of linear programming. Its design guarantees that a person will receive the optimal amount of a total of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/59529
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2014
- Vedoucí: Adam Borovička
- Oponent: Ondřej Čížek
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/59529
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Kvantitativní metody v ekonomice / Matematické metody v ekonomii
Práce na příbuzné téma
-
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Využití nutričního problému v praxi - srovnání vybraných diet
Oliver Kvapil -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Jiřina Macková -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Klára Lukůvková -
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
Filip Waschek