Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín – Bc. Matěj Tychtl
Bc. Matěj Tychtl
Bachelor's thesis
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Comparison of nutrition level of meals at selected schools in Hodonin region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá tématem stravování dětí na vybraných základních školách okresu Hodonín. Teoretická část práce je zaměřena na základní poznatky z výživy a provoz školní jídelny. Praktická část rozebírá jídelní lístky vybraných deseti základních škol okresu Hodonín a porovnává je s doporučeními vydanými Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Výsledkem analýzy jídelníčků je zjištění …moreAbstract:
The thesis discuss theme of catering at selected primary schools in Hodonin region. The theoretical part focuses on the basic knowledge of nutrition and operation of school canteens. The practical part analyzes the menus of ten selected primary schools in the Hodonin region and compares them with the recommendations issued by the Ministry of school. The result of the analysis of menus is to determine …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/dse3s/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2016
- Supervisor: Mgr. Dita Hlavoňová, Ph.D.
- Reader: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TYCHTL, Matěj. \textit{Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Sports Studies. 2016. Available from: https://theses.cz/id/5fmjub/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasaryk University
Faculty of Sports StudiesBachelor programme / field:
Physical Education and Sport / Regeneration and Nutrition in Sport
Theses on a related topic
-
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
Veronika ŠNOKHOUSOVÁ -
Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.
Ondřej ZAJÍC -
Posouzení stravovacích zvyklostí žáků 2. stupně na Základní škole Všechovice
Anežka IRGLOVÁ -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
Výživa dětí ve vybraných školních zařízeních v Jihomoravském kraji - srovnání kvalitativní stránky
Lucia Štepániková -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková