Bc. Zuzana NOHÁLOVÁ

Bachelor's thesis

L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

The use of L-carnitine like food supplements
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu.
Abstract:
The thesis present possibilities to use of L-carnitine as aditive of food supplements. It will be describe theory of aminoacids and peptids. It deal with occurence and physiology of L-carnitine its influence on humain health. Hereafter the thesis will focus on insert selection methods for its analysis.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier: 2294

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 6. 2006
  • Supervisor: prof. Ing. Ignác Hoza, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NOHÁLOVÁ, Zuzana. L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.