Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie – Bc. Stanislav KOTÁN
Bc. Stanislav KOTÁN
Diplomová práce
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Anotace:
Diplomová práce s názvem "Inovační trendy vzdělání v oboru gastronomie" si klade za cíl optimalizovat výukové metody vzhledem k motivaci studentů v post kovidovém období. Práce pojednává o aplikaci navržených inovací do výuky gastronomických předmětů za pomocí výukových metod. Cílem je taky zjistit, jestli navržené inovace ovlivnily, motivovaly nebo inspirovaly studenty střední hotelové školy. Posledním …víceAbstract:
The thesis titled "Innovative Trends in Gastronomy Education" aims to optimize teaching methods with regard to student motivation in the post-COVID era. The work discusses the implementation of proposed innovations in teaching gastronomic subjects using instructional methods. The goal is also to determine whether the proposed innovations have influenced, motivated, or inspired students at a secondary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2024
- Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOTÁN, Stanislav. Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie. Ostrava, 2024. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství odborných předmětů / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v kulinářských technologiích
Jiří Vaněček -
Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
Laura Pantůčková -
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Trendy v přípravě pokrmů
Barbora Kramná -
Významné české osobnosti v oblasti péče o osoby se sluchovým postižením z pohledu historie
Andrea Váchová