Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie – Bc. Stanislav KOTÁN
Bc. Stanislav KOTÁN
Master's thesis
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Abstract:
Diplomová práce s názvem "Inovační trendy vzdělání v oboru gastronomie" si klade za cíl optimalizovat výukové metody vzhledem k motivaci studentů v post kovidovém období. Práce pojednává o aplikaci navržených inovací do výuky gastronomických předmětů za pomocí výukových metod. Cílem je taky zjistit, jestli navržené inovace ovlivnily, motivovaly nebo inspirovaly studenty střední hotelové školy. Posledním …moreAbstract:
The thesis titled "Innovative Trends in Gastronomy Education" aims to optimize teaching methods with regard to student motivation in the post-COVID era. The work discusses the implementation of proposed innovations in teaching gastronomic subjects using instructional methods. The goal is also to determine whether the proposed innovations have influenced, motivated, or inspired students at a secondary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 4. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2024
- Supervisor: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOTÁN, Stanislav. Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie. Ostrava, 2024. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / field:
Teaching Specialist Subjects / Učitelství odborných předmětů
Theses on a related topic
-
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v kulinářských technologiích
Jiří Vaněček -
Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
Laura Pantůčková -
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Trendy v přípravě pokrmů
Barbora Kramná -
Významné české osobnosti v oblasti péče o osoby se sluchovým postižením z pohledu historie
Andrea Váchová