Bc. Stanislav KOTÁN

Master's thesis

Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie

Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Abstract:
Diplomová práce s názvem "Inovační trendy vzdělání v oboru gastronomie" si klade za cíl optimalizovat výukové metody vzhledem k motivaci studentů v post kovidovém období. Práce pojednává o aplikaci navržených inovací do výuky gastronomických předmětů za pomocí výukových metod. Cílem je taky zjistit, jestli navržené inovace ovlivnily, motivovaly nebo inspirovaly studenty střední hotelové školy. Posledním …more
Abstract:
The thesis titled "Innovative Trends in Gastronomy Education" aims to optimize teaching methods with regard to student motivation in the post-COVID era. The work discusses the implementation of proposed innovations in teaching gastronomic subjects using instructional methods. The goal is also to determine whether the proposed innovations have influenced, motivated, or inspired students at a secondary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 4. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2024
  • Supervisor: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOTÁN, Stanislav. Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie. Ostrava, 2024. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta