Business Plan of a New Gastronomic Company – Bc. Bettina Asztalos
Bc. Bettina Asztalos
Diplomová práce
Business Plan of a New Gastronomic Company
Business Plan of a New Gastronomic Company
Anotace:
Cieľom dipolomovej práce “Business Plan of a New Gastronomic Company” bolo zostaviť podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia, vrátane realizácie príslušných analýz, popisu plánovaných produktov, návrhu marketingovej strategie, návrhu organizačného, technického a personálneho zaistenia, spracovanie finančnej analýzy a implementačného plánu. Forma práce je rozdelená na tri časti. Prvá čast …víceAbstract:
The master thesis “Business Plan of a New Gastronomic Company” is a compilation of a business plan for a new gastronomic facility. The study’s aim is to compile a business plan of a restaurant within relevant analysis, descriptions of products offered, used marketing strategies, organizational, technical and personnel structures and a complete financial investment plan. The structure of the thesis …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/v6hak/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ASZTALOS, Bettina. \textit{Business Plan of a New Gastronomic Company}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/5m14n3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Martina Teremová -
BASHA WELL KOČOVNÝ PIVOVAR
Juraj Dvorský -
Návrh rozvoje podniku zřízením nové organizační jednotky podniku
Alena Janová -
Nový podnikatelský záměr podniku Apollo, s.r.o.
Tereza Kroužilová -
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
Zuzana Králová -
Podnikatelský záměr - založení nového podniku
Patrik Dostál -
Podnikatelský záměr - založení nového podniku
Dang Tu Quynh NGUYEN