Bc. Zuzana Králová

Diplomová práce

Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie

A Business Plan for Establishing a New Company in the Field of Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce se soustředí na vytvoření podnikatelského záměru pro nový podnik v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se práce zaměřila na teoretické poznatky v oblasti podnikání, financování podniku, podnikatelského plánu, gastronomie a moderních trendů v gastronomii. V praktické části práce byly zpracovány analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a zákazníka pomocí …více
Abstract:
The thesis focuses on the creation of a business plan for a new enterprise in the field of gastronomy. The thesis is divided into two parts. In the first part, the thesis focuses on theoretical knowledge in the field of entrepreneurship, financing of the business, business plan, gastronomy and its modern trends. In the practical part of the thesis, analyses of the internal and external environment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Vaculčíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Králová, Zuzana. Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu