Business Plan of a New Gastronomic Company – Bc. Bettina Asztalos
Bc. Bettina Asztalos
Master's thesis
Business Plan of a New Gastronomic Company
Business Plan of a New Gastronomic Company
Abstract:
Cieľom dipolomovej práce “Business Plan of a New Gastronomic Company” bolo zostaviť podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia, vrátane realizácie príslušných analýz, popisu plánovaných produktov, návrhu marketingovej strategie, návrhu organizačného, technického a personálneho zaistenia, spracovanie finančnej analýzy a implementačného plánu. Forma práce je rozdelená na tri časti. Prvá čast …moreAbstract:
The master thesis “Business Plan of a New Gastronomic Company” is a compilation of a business plan for a new gastronomic facility. The study’s aim is to compile a business plan of a restaurant within relevant analysis, descriptions of products offered, used marketing strategies, organizational, technical and personnel structures and a complete financial investment plan. The structure of the thesis …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 5. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/v6hak/
Thesis defence
- Date of defence: 22. 6. 2020
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Martina Teremová -
BASHA WELL KOČOVNÝ PIVOVAR
Juraj Dvorský -
Návrh rozvoje podniku zřízením nové organizační jednotky podniku
Alena Janová -
Nový podnikatelský záměr podniku Apollo, s.r.o.
Tereza Kroužilová -
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
Zuzana Králová -
Podnikatelský záměr - založení nového podniku
Patrik Dostál -
Podnikatelský záměr - založení nového podniku
Dang Tu Quynh NGUYEN