Bc. Romana Popková

Master's thesis

Vliv obsahu reworku na konzistenci tavených sýrů

Effect of Rework on the Consistency of Processed Cheese
Abstract:
Cílem práce bylo sledování a zhodnocení viskoelastických vlastností modelových vzorků tavených sýrů, vyrobených s přídavkem různého množství reworku (0,0; 2,5; 5,0; 10,0; 15,0; 20,0 % w/w). Dalším sledovaným parametrem byl způsob výroby, neboť jedna skupina vzorků byla vyráběna za laboratorních podmínek s nepřímým ohřevem a při rychlosti míchání 3000 otáček za minutu. Druhá skupina vzorků byla vyrobena …more
Abstract:
The aim of this work was to monitor and evaluate the viscoelastic properties of model processed cheeses samples produced with the addition of different amounts of rework (0,0; 2,5; 5,0; 10,0; 15,0; 20,0 % w/w). Another followed parameter was the production method because one group of samples was manufactured in laboratory under indirect heating with agitation speed 3000 rpm. The second group of samples …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2018

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Popková, Romana. Vliv obsahu reworku na konzistenci tavených sýrů. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe