Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie – Bc. Tereza Křivová
Bc. Tereza Křivová
Master's thesis
Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie
Selected analytical indicators wines Slovácké subregion as a criterion for their entry into gastronomy
Abstract:
Tato diplomová práce pojednává o rozdílech révových vín ze slovácké podoblasti a zkoumá vztah mezi enologickými ukazateli jednotlivých odrůd a jejich vstupem do gastronomie. Teoretická část obsahuje historii a vývoj vinařství se zaměřením na slováckou podoblast a charakteristiku hlavních pěstovaných odrůd v této oblasti. Součástí je také přehled metod použitých enologických analýz ve vybraných révových …moreAbstract:
This thesis discusses the differences of grape wines from the Slovácko sub-region and examines the relationship between the oenological indicators of different varieties and their impact on gastronomy. The theoretical part includes the history and evolution of winema-king, focusing on the Slovacko area and characteristics of the main varieties grown in this area. Also included is an overview of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2016
Accessible from:: 19. 4. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KŘIVOVÁ, Tereza. \textit{Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/5ntlfk/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Křivová, Tereza. Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 19. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Iva MOJŽÍŠOVÁ -
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Edita Vavrečková -
Vliv struktury elicitinů na změny v antioxidační kapacitě u tabákových buněk
Jakub FOLDYNA -
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
Markéta Strankmüllerová -
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
Pavla Havlíková -
ANALÝZA ENOGASTRONOMICKÉHO TURISMU
Arutyunova Yuliya -
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Adam Švidek