Iveta Nejedlá

Bachelor's thesis

Vliv výroby olomouckých tvarůžků na rozvoj oblasti Loštic a jejich využití v gastronomii

The impact of Olomoucké tvarůžky production on the development of the Loštice area and its use in gastronomy
Abstract:
Cílem této práce je analyzovat vliv produkce olomouckých tvarůžků na socioekonomický rozvoj oblasti Loštic, porovnat povědomí obyvatel Prahy a Olomouckého kraje o tomto produktu a zjistit, jak by díky svým nutričním hodnotám mohl přispět k renomé české gastronomie. V práci je použit kvalitativní výzkum v podobě polostrukturovaných rozhovorů a kvantitativní šetření mezi obyvateli. Z analyzovaných dat …more
Abstract:
The aim of this thesis is to analyse the impact of Olomoucké tvarůžky production on the socio-economic development of the Loštice area, compare the awareness of this product among the citizens of Prague and the Olomouc region, and determine how its nutritional values could improve the reputation of Czech gastronomy. The thesis employs qualitative research through semi-structured interviews and a quantitative …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 5. 2024
  • Supervisor: Zuzana Malcová
  • Reader: Zdeněk Novák

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93709