Uplatnění absolvenů Střední školy společného stravování na trhu práce – Natálie PTASZNIKOVÁ
Natálie PTASZNIKOVÁ
Bakalářská práce
Uplatnění absolvenů Střední školy společného stravování na trhu práce
Employment of graduates of Secondary school of catering estamblishment in the labour market
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá uplatněním absolventů Střední školy společného stravování, konkrétně oborů Cukrář a Číšník, na trhu práce. Teoretická část vychází z literatury a popisuje současnou situaci na trhu práce se zaměřením na uplatnění absolventů v budoucím zaměstnání. Dále se zabývá popisem vzdělávací instituce, kterou je Střední škola společného stravování se zaměřením na obor Cukrář a Číšník …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the future employment of the Vocation School of Catering, graduates on the labour market, namely the Confectioner and Waiter professions. The theoretical part is based on the available literature and describe the current situation on the labour market especially focusing on the future employment of the graduates. Future on it also includes the educational institution …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PTASZNIKOVÁ, Natálie. Uplatnění absolvenů Střední školy společného stravování na trhu práce. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Žáci integrovaní na základní škole a jejich další vzdělávání ve střední škole pro tělesně postižené
Lenka Galandrová -
Ryba v českém školním stravování
Karolína Brožová -
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
Udržitelnost ve stravování: Analýza udržitelnosti školních jídelen ve městě Benešov
Anna Hanibalová -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
"Racionální" stravování romských dětí
Lenka BURDÍKOVÁ -
Vplyv aktuálnych trendov v stravovaní na chovanie spotrebiteľov v Českej republike v marketingu
Matej Černý