Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti – Bc. Denisa Pospíšilová
Bc. Denisa Pospíšilová
Diplomová práce
Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti
Project Implementation of the IFS Standard in the Selected Food Company
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá implementací normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti. Norma obsahuje požadavky na bezpečnost potravin, systém řízení kvality a systém HACCP. Cílem práce je implementovat požadavky normy do potravinářské společnosti a vytvořit tak funkční systém řízení kvality, který bude úspěšně certifikován. Pro zajištění efektivní implementace je zpracována literární rešerše …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the implementation of the IFS standard in a selected food company. The standard contains requirements for food safety, quality management system and HACCP system. The aim of the thesis is implement the requirements of the standard in the food company and create a functional quality management system that will be successfully certified. To ensure effective implementation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Pospíšilová, Denisa. Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Systémové inženýrství a informatika / Průmyslové inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Alena Hudcová -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Kateřina Zgodová -
Audit subsystému řízení kvality ve vybrané firmě
Petr Hron -
Analýza procesu interních auditů v kontextu normy VDA 6.3
Zuzana Holubcová -
Interní audit v řízení podniku
Pavlína Váchová -
Editor fraktálů IFS
Jan Ježek -
Charakteristika interního auditu dle normy IFS FOOD (International Featured Standard) v porovnání s certifikačním auditem
Petra Bastová -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ