Bc. Veronika Losoncziová

Bakalářská práce

Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie

The Influence of Culinary Tourism on the Development of the Region - Italy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je posoudit vliv gastronomického cestovního ruchu na ekonomický, sociální a kulturní rozvoj vybraného regionu - Itálie. Práce začne definicí cestovního ruchu a postupně se zaměří na gastronomický cestovní ruch, jeho účastníky a současné trendy. Dále se zabývá rolí, jakou hrají gastromapy a sociální sítě při cestování. Výzkum bude blíže zkoumat Itálii jako cílový region, …více
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis is to assess the influence of gastronomic tourism on the economic, social and cultural development of the selected region - Italy. The thesis will begin with the definition of tourism and will gradually focus on gastronomic tourism, its participants and current trends. It also deals with the role played by gastromaps and social networks in travel. The research will …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/yg9z5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Anna Ulrichová, PhD.
  • Oponent: Ing. Václav Fišer

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch