Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR. – Bc. Jitka MAGYARICS
Bc. Jitka MAGYARICS
Bakalářská práce
Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.
The hotel classification and its influence on the quality and range of the accommodation services in CZ.
Anotace:
Tato práce se zabývá hotelovou klasifikací, jejími přínosy a vlivy na úroveň poskytovaných ubytovacích služeb. Bylo zjištěno, že počet ubytovacích zařízení se zvyšuje úměrně s rostoucí poptávkou. Ze strany zákazníků je největší zájem o hotely vyšších klasifikačních tříd, a to je jeden z hlavních důvodů, proč se provozovatelé snaží zlepšit kvalitu svých ubytovacích zařízení a využívají při tom i systém …víceAbstract:
The aim of this thesis was to study hotel's classification and its influence on the range and standard of accomodation services. It was found out that the number of the accomodation establishments increased adequately with a demand. The clients take more interest in well-classified hotels and this is one of the most important reasons why the managers struggle to improve a quality of their hotels and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7978
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MAGYARICS, Jitka. Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Identifikace a využití kulturního a přírodního dědictví v rozvoji lokalit a regionů.
Pavla ŠAFRÁNOVÁ -
Osobní fondy archivů Moravskoslezského a Olomouckého kraje - Přehled rodinných archivů a osobních fondů v oblasti působnosti Zemského archivu v Opavě a Archivu města Ostravy s podrobnějším zaměřením na problematiku osobních fondů
Zuzana Mikulová -
Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji
Dominik Dedek -
Životní úroveň a její měření – komparace Slovenska a České republiky
Adriana Švadlenková -
Analýza ubytovacích a doplňkových služeb poskytovaných v Hotelu Buly
Kateřina Kočí -
Historie podnikání v oblasti ubytovacích služeb v Jizerských horách a jeho perspektivy
Marko Juras -
Content marketing a jeho využití v marketingu ubytovacích služeb
Kristýna Kočí -
Hodnocení kvality ubytovacích služeb
Kateřina Zejdová