Uplatnění sýrů v současné gastronomii – Eva Kauerová
Eva Kauerová
Bakalářská práce
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
The Application of Cheese in the Contemporary Gastronomy
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Helena Buřičová
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAUEROVÁ, Eva. \textit{Uplatnění sýrů v současné gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/5vvf1j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.