Gabriela Köröšiová

Bakalářská práce

Vplyv nízkonákladových leteckých spoločností na aktuálny a budúci vývoj leteckej dopravy

Vliv nízkonákladových společností na aktuální a budoucí vývoj letecké dopravy
Anotace:
Ve své teoretické části práce přináší přehled vzniku letecké dopravy, její základní rozdělení, marketingový a finanční management nízkonákladových společností V analytické části podává přehled vývoje trhu v nedávné minulosti se snahou predikce možného vývoje trhu do budoucna s ohledem na vliv koronaviru na současnou situaci.
Abstract:
In the theoretical part this work brings an overview of air transportation's basic division, its basic division, marketing and financial management of low cost carriers. In the analytical part it provides an overview of the market development in the recent history while we attempt to predict the future market development taking into consideration the influence of coronavirus.
Abstract:
Vo svojej teoretickej časti práca prináša prehľad vzniku leteckej dopravy, jej základné rozdelenie, marketingový a finančný manažment nízkonákladových spoločností V analytickej časti podáva prehľad vývoja trhu v nedávnej minulosti so snahou predikcie možného vývoja trhu do budúcna s ohľadom na vplyv koronavírusu na súčasnú situáciu.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Leopold Tanner, MSc MBA
  • Oponent: Lucie Mašterová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.