Bc. Hana MACHÁČKOVÁ

Diplomová práce

Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny

Increasing Nutritional Value of Fruit Infant and Baby Food by Adding Milk Protein
Anotace:
Předkládaná diplomová práce se zabývá problematikou zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny. V teoretické části diplomové práce byla charakterizována kojenecká a dětská výživa z hlediska rozdělení dle věku dítěte, popsán příjem živin nezbytných v kojeneckém a dětském věku, pozornost byla dále zaměřena na legislativu týkající se kojenecké a dětské výživy …více
Abstract:
This thesis deals with increasing nutritional value of fruit infant and baby food by adding milk protein. The theoretic part of the thesis consists of characterization of baby and infant nutrition and its division according to the age of the children, this part also includes a description of the nutrient intake necessary for infants and babies, there is also a focus on legislation of the infant and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2012
Zveřejnit od: 2. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MACHÁČKOVÁ, Hana. Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin