Tereza Stránská

Bachelor's thesis

Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků

Quality of Food and Beverage Facilities in Prague from the Customer’s Perspective
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou gastronomických podniků v Praze, přičemž se na dané téma soustředí z pohledu zákazníků. První část se věnuje základním formám a funkcím společného stravování a hodnocení gastronomických služeb. Dále se práce zabývá teorií dotazníkového šetření a poté poskytuje přehled o nejznámějších gastronomických průvodcích. Hlavním cílem práce je analyzovat vnímání kvality …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the quality of food and beverage facilities in Prague and is focused on this topic from the customer`s point of view. The first part characterises the basic types and functions of hospitality services as well as their evaluation. Further the thesis deals with the theory of questionnaire construction and provides the summary of the most famous restaurant reference guides …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 6. 2016
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Martin Vaško

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/49891