Zastoupení ryb v jídelníčku dětí v kraji Vysočina – Hana VESELÁ
Hana VESELÁ
Bakalářská práce
Zastoupení ryb v jídelníčku dětí v kraji Vysočina
Quantity of Fish Meat in the Children's Diet in the Vysočina Region
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku konzumace ryb u dětí předškolního a školního věku v kraji Vysočina. Teoretické poznatky se zabývají rybami, jejich složením, významem pro lidské zdraví i riziky spojenými s jejich konzumací. Praktická část vychází z dotazníkového šetření, které zjišťovalo frekvenci a preference konzumace ryb u dětí navštěvujících mateřské a základní školy.Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the issue of fish consumption among preschool and school-age children in the Vysočina Region. Theoretical knowledge deals with fish, their composition and their significance for human health and also with risks associated with their consumption. The research part is based on a questionnaire survey, which investigated the frequency of fish consumption and fish consumption …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Zveřejnit od: 23. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VESELÁ, Hana. Zastoupení ryb v jídelníčku dětí v kraji Vysočina. Olomouc, 2014. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 23.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Společenské vědy se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů
Eliška MACKOVÁ -
Stanovení rtuti v Pangasu spodnookém a vyhodnocení případných rizik z konzumace ryb
Vendula Smolíková -
Ryby - pozitiva a negativa jejich konzumace
Jan Sokol -
Hygienická kvalita ryb v 10 údolních nádržích ČR
Daniel ŠTEFAN -
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
Martina Zajíčková -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
Stravování dětí předškolního věku ve speciálním vzdělávacím zařízení
Petra Smolíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva