Spokojenost zákazníků ve vybraném podnikatelském subjektu – Bc. Kateřina Vaňková
Bc. Kateřina Vaňková
Bakalářská práce
Spokojenost zákazníků ve vybraném podnikatelském subjektu
Anotace:
V bakalářské práci jsou analyzovány poskytované služby restaurací Pizzerie Marco, která sídlí ve Vimperku. Tento podnik je zaměřený na stravovací služby zaměřené zejména na italskou kuchyni. Výzkum se soustředí na rozbor služeb, které jsou zde poskytovány a především na spokojenost zákazníků s prostředím provozovny a jejími službami. Výsledkem bakalářské práce jsou jednotlivé návrhy opatření, vedoucích …víceAbstract:
The bachelor thesis analyzes the services provided by Pizzeria Marco, which is based in Vimperk. This company is focused on catering services focused mainly on Italian cuisine. Research focuses on the analysis of the services provided here and, above all, on the satisfaction of customers with the environment of the facility and its services. The result of the bachelor thesis is the individual proposals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/f3dab/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 2. 2020
- Vedoucí: Ing. Petra Martíšková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Lucie Polanecká
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Julia Syrovátková -
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Markéta Šimonová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Kateřina Košátková