Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí – Bc. Blanka GONDOVÁ
Bc. Blanka GONDOVÁ
Diplomová práce
Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
Microbiological quality of powdered baking mixtures
Anotace:
V diplomové práci je sledována mikrobiologická kvalita sušených 100% pekařských směsí navrhovaná Univerzitou obrany ve spolupráci se společností IREKS ENZYMA. Teoretická část práce se zabývá technologií výroby pekařských směsí a jejich skladovatelností a také základními ukazateli mikrobiologické kvality potravin. V praktické části bylo provedeno mikrobiologické vyšetření 10-ti vzorků pekařských směsí …víceAbstract:
This thesis is a study of the microbiological quality of dried bakery mixtures 100% proposed by the University of Defence in cooperation with IREKS ENZYMAS Corporation. The theoretical part deals with the technological aspect of the production of bakery mixtures and their shelf life. The practical part was conducted by means of microbi-ological testing of 10 samples of bakery mixtures with a focus …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
14560
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
GONDOVÁ, Blanka. Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
Jarmila Šuláková -
Mikrobiologická analýza rostlinných náhrad masa
Klára Dospivová -
Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
Sandra Labudová -
Mikrobiologická kvalita pitné vody
Eliška Rohrerová -
Vliv přídavku pivovarského mláta na kvalitu pekařských výrobků
Silvie Ratiborská