Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti – Veronika Červinková
Veronika Červinková
Bakalářská práce
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Qualitative parameters of selected syrups in retail shop
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2016/2017. Cílem práce bylo stanovit kvalitativní parametry sirupů v maloobchodní síti. Práce obsahuje technologické zpracování a jakostní požadavky na sirupy. Praktická část se zabývá hodnocením vybraných parametrů. Jako nejlepší byl senzoricky i prakticky …víceAbstract:
This thesis was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno in years 2016/2017. The aim of the thesis is to determine qualitative parameters of syrups in retail shops. The thesis contains technological processing and quality requirements for syrups. The practical part deals with the evaluation of selected parameters …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jana Kulichová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Bílá vína a jejich antioxidační kapacity
Petra Juříčková -
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
Eva Pavloušková -
Studium antioxidační kapacity zrna ječmene a sladu
Vít Mareček -
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Edita Vavrečková -
Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
Tereza Kvapilová -
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
Markéta Strankmüllerová -
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
Hana Hromadová -
Sirupy - tekuté slazení
Erika Rajchová
Název
Vložil
Vloženo
Práva