Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti – Veronika Červinková
Veronika Červinková
Bachelor's thesis
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Qualitative parameters of selected syrups in retail shop
Abstract:
Bakalářská práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2016/2017. Cílem práce bylo stanovit kvalitativní parametry sirupů v maloobchodní síti. Práce obsahuje technologické zpracování a jakostní požadavky na sirupy. Praktická část se zabývá hodnocením vybraných parametrů. Jako nejlepší byl senzoricky i prakticky …moreAbstract:
This thesis was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno in years 2016/2017. The aim of the thesis is to determine qualitative parameters of syrups in retail shops. The thesis contains technological processing and quality requirements for syrups. The practical part deals with the evaluation of selected parameters …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jana Kulichová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Bílá vína a jejich antioxidační kapacity
Petra Juříčková -
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
Eva Pavloušková -
Studium antioxidační kapacity zrna ječmene a sladu
Vít Mareček -
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Edita Vavrečková -
Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
Tereza Kvapilová -
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
Markéta Strankmüllerová -
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
Hana Hromadová -
Sirupy - tekuté slazení
Erika Rajchová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights