Bc. Tomáš Dibdiak

Bakalářská práce

Gastronomické eventy a festivaly

Gastronomical events and festival
Abstract:
DIBDIAK TOMÁŠ. Gastronomic events and festivals. [Bachelor thesis] Institute of Hospitality Management in Prag. Prag: 2021. Total number of pages: 68. The bachelor thesis deals with gastronomic events and festivals in the Slovak and Czech Republic realized in 2020. The aim of the bachelor thesis is to compare the differences of individual events in the Slovak and Czech Republic, and to find out if …více
Abstract:
DIBDIAK TOMÁŠ. Gastronomické eventy a festivaly. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová v Prahe. Praha: 2021. Celkový počet strán 68. Bakalárska práca sa zaoberá gastronomickými eventmi a festivalmi v Slovenskej a Českej republike uskutočnenými v roku 2020. Cieľom bakalárskej práce je porovnať odlišnosti jednotlivých eventov konajúcich sa na Slovensku a v Čechách, a zistiť či sú niektoré zamerané …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/qiwol/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Karolina Macháčková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze