Jakostní parametry vybraných výrobků z jahod v maloobchodní síti – Anna Kopřivová
Anna Kopřivová
Bachelor's thesis
Jakostní parametry vybraných výrobků z jahod v maloobchodní síti
Quality of strawberry products in retail network
Anotácia:
V bakalářské práci na téma Jakostní parametry výrobků z jahod jsou popsány základní charakteristiky jahod a jejich složení. Jsou vypsány možnosti konzervárenského zpracování, které upraví jahody do stavu, který upravuje čerstvé suroviny na trvale uchovatelné výrobky. Deset jahodových džemů bylo podrobeno zkoumání v laboratoři, senzorické analýze a statistické analýze výsledků. U každého z jahodových …viacAbstract:
Quality parametres of jams in the retail network In bachelor thesis on the topic Quality parametres of jams in the retail network I performed basic characterization of strawberries and material compounds. In laboratory was measured dry matter, titration acids, antioxidants capacity, sensory analysis and stastistic evaluation. Ten products was compared each other- conventional versus BIO product. In …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Oponent: Miloš Jurica, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
David Nadrchal -
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Andrea Hercová
Názov
Vložil
Vložené
Práva